Healing & Reading

“The soul always knows how to Heal itself, the challenge is to silence the mind”

Healing & Reading

Healing is een oeroude vorm waarbij met handoplegging en werken met zuivere energie blokkades en ruis in het system worden vrijgemaakt en opgeruimd.

Healing-Reading brengt jou op een ontspannen en veilige manier dichter bij jezelf en helpt jou om te bewegen waar jij dat nodig hebt.  Je ervaart rust, ruimte en je voelt jouw energie weer stromen.  Je zult ervaren dat je meer energie krijgt en meer in contact komt met jouw pure zijn. 

Healing werkt diep door in het emotionele, fysieke en energetische lichaam Wanneer je vastloopt in je hoofd, of oude patronen blijven terugkomen, bij stress, burnout of traumatische ervaringen waarbij je het gevoel hebt dat je het niet meer weet en de gedachten en/of gevoelens niet meer kunt plaatsen dan kan een Hea-ling/Reading jou helpen. Een Healing-Reading geeft jou inzicht geven in jouw pro-ces, waar je vastloopt en hoe je vrijer kunt bewegen. Bewegen vanuit jezelf en vanuit vrijheid. Ik begeleid je om de ingehouden of vastgelopen emoties weer vrij te laten bewegen. Ik doe dit op een veilige en rustige manier, zodat de beweging blijft stromen en jij je weer bij jezelf voelt komen. 

Healing & Reading

Als Holistisch Energetisch Therapeut en ervaren Levenscoach kan ik door jouw energie te “Readen” de verbanden leggen tussen jouw lichaam, jouw gevoel en waar blokkades en pijn vandaan komen.

Mijn gave om op een zuivere en helder manier in te voelen en te zien waar jij in vastloopt, zorgen ervoor dat je inzicht krijgt. Ik ga naar de kern van de klachten en met Healing maak ik een beweging zodat jij meer ruimte en rust krijgt.

Ik zie heel helder waar de oude patronen en blokkades zijn die je mag doorbreken. Patronen en blokkades die je ontwikkelt hebt uit bescherming voor jezelf, of hebt overgenomen uit jouw familiesysteem.

Elk mens heeft zijn eigen unieke trilling en door mijn hooggevoeligheid en talent om energie te voelen en te “zien”, kan ik met mijn zuivere zijn, jou liefdevol aanraken in jouw proces en hier beweging in brengen.

Ik werk vanuit mijn zuivere essentie op de frequentie van onvoorwaardelijke liefde vanuit de bron waarmee ik een diepe verbinding voel en kanaliseer deze zuivere energie door jou heen waardoor blokkades en ruis opgeruimd worden. De (levens) energie gaat weer stromen en oude pijn krijgt ruimte om geheeld te worden. Ik mag boodschappen doorgeven vanuit deze bron van liefde. Dit kan in veel verschillende vormen, woorden, symbolen of een aura tekening. Deze bron waar wij alle-maal vandaan komen en waar wij ook weer naar terug gaan, helpt mij in mijn werk om datgene aan jou door te geven waardoor jij verder kan. 

Al op jonge leeftijd hoorde ik van mensen dat mijn aanraking zo fijn voelde en ik warme handen had. Er werd mij regelmatig gevraagd of ik aan handoplegging deed of met Reiki werkte, echter ging dit op intuïtie. Pas later in mijn opleiding, besefte ik dat mijn kracht mede in mijn handen ligt. Ik breng met mijn handen ligt in het systeem, breng licht in de blokkades en pijn en voer dit af. Ik kan jou onder-steunen om de patronen en blokkades te doorbreken en weer vrij te gaan leven. Dit werkt door op zowel lichamelijk als op emotioneel niveau.

Healing & Reading

Ik werk en voel bij een Healing in de verschillende aura lagen en de chakra’s.

Ik zet hier ook edelstenen, klankschalen en stemvorken in wanneer dit nodig is om jou te ondersteunen.

Ik word in mijn werk ondersteund door mijn gidsen, engelen en ook overleden dierbaren helpen jou daar waar nodig. 

€ 93,-

1 sessie van 60 min. 

€ 137,50

1 sessie van 90 min. 

Contact

Holistisch Energetisch Therapeut en ervaren levencoach |
Beroepsopleiding Holistisch Energetisch Therapeut

Jij mag er met al je gevoelens helemaal zijn.

Zonder oordeel, met respect en integriteit wordt jij gezien en (aan)geraakt vanuit zuivere universele liefde.

Jij mag Liefdevol “Zijn”

Contact

Holistisch Energetisch Therapeut en ervaren levencoach |
Beroepsopleiding Holistisch Energetisch Therapeut

Jij mag er met al je gevoelens helemaal zijn.

Zonder oordeel, met respect en integriteit wordt jij gezien en (aan)geraakt vanuit zuivere universele liefde.

Jij mag Liefdevol “Zijn”

Contact

Holistisch Energetisch Therapeut en ervaren levencoach |
Beroepsopleiding Holistisch Energetisch Therapeut

Jij mag er met al je gevoelens helemaal zijn.

Zonder oordeel, met respect en integriteit wordt jij gezien en (aan)geraakt vanuit zuivere universele liefde.

Jij mag Liefdevol “Zijn”

Contact

Holistisch Energetisch Therapeut en ervaren levencoach |
Beroepsopleiding Holistisch Energetisch Therapeut

Jij mag er met al je gevoelens helemaal zijn.

Zonder oordeel, met respect en integriteit wordt jij gezien en (aan)geraakt vanuit zuivere universele liefde.

Jij mag Liefdevol “Zijn”

Contact

Holistisch Energetisch Therapeut en ervaren levencoach |
Beroepsopleiding Holistisch Energetisch Therapeut

Jij mag er met al je gevoelens helemaal zijn.

Zonder oordeel, met respect en integriteit wordt jij gezien en (aan)geraakt vanuit zuivere universele liefde.

Jij mag Liefdevol “Zijn”