Beroepsopleiding
Holistisch Energetisch Therapeut

Wil jij ook meer bewustzijn en spiritualiteit in je leven ervaren en toepassen? 
Leren om te vertrouwen op jouw intuïtie,  natuurlijke gaven en leren om dit toe te passen in jouw dagelijkse leven, privé en/of zakelijk?
Dan is de beroepsopleiding Holistisch Energetisch Therapeut iets voor jou!

Als Holistisch Energetisch Therapeut werk je vanuit jouw intuïtie, spiritualiteit en leg je verbanden in het fysieke, emotionele en energetische lichaam.

Je brengt jouw energetische, emotionele lichaam en fysieke lichaam in kaart en vanuit hier ga je eerst werken aan jouw innerlijke proces.

Je leert om je patronen/overtuigingen los te laten, hoe je meer bij jezelf kunt blijven en hoe je vanuit jouw eigen energie mag bewegen.

De weg naar jou, wie je bent!

Ik begeleid en ondersteun jou vanuit mij hart en ook geef ik je handvatten en oefeningen meer waardoor je meer kunt ontspannen en je je bewust wordt waar de pijn zich bevindt en wat de pijn jou wil vertellen.

Beroepsopleiding
Holistisch Energetisch Therapeut

De opleiding begint met intuïtieve ontwikkeling.

Je gaat onderzoeken en ervaren hoe jouw energetische, fysieke en emotionele lichaam in elkaar steekt. 

Door te voelen en ervaren wat jouw eigen blokkades, afweermechanismen en overtuigingen zijn en deze te helen, kun je jouw ervaring ook delen en inzetten in de praktijk. 

Het is een prachtige opleiding waarin je zowel theoretische kennis opdoet en ook praktijkgerichte oefeningen mag ervaren. Zo leer je niet alleen om Healing te geven, maar zul je dit zelf ook ontvangen. 

Hoe meer je jezelf heelt, hoe meer jouw intuïtie en spiritualiteit bestaansrecht krijgen. Je leert om te vertrouwen op jouw intuïtie, jouw inzichten en boodschappen of  beelden die jij doorkrijgt. 

Ik begeleid je intensief op een veilige en vertrouwde wijze, waar er ook ruimte is voor jouw individuele proces. Met respect, integriteit en onvoorwaardelijke liefde mag jij gaan staan in jouw eigen kracht, energie en Liefdevol Zijn. 

Met geleide meditaties, praktische oefeningen, yoga en instrumenten als klankschalen, stemvorken en edelstenen worden de lessen kracht bijgezet. 

Zo zijn de ervaringen diep en ontwikkel je een stevige fundering van waaruit je in je eigen unieke kracht en spiritualiteit komt te staan. 

Healing is een eeuwenoude werkvorm en werd toegepast in vele culturen wereldwijd. Elk op een eigen unieke wijze en waarin deze gerespecteerd werd en nog steeds wordt. 

Healing is een mooie werkvorm en kan op vele manieren toegepast en ingezet worden. 

De bewustwording dat je als mens een enorm helend vermogen hebt en dit op jezelf en ook anderen kunt toepassen is een enorm krachtige wetenschap. 

Steeds meer komt het Holisme in het licht. Waar het totale beeld van belang wordt in het bestrijden van fysieke en emotionele klachten. 

Er is een enorm grote vraag naar deze visie.

De opleiding intuïtieve ontwikkeling is geschikt voor een ieder die wil werken aan zijn eigen persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling. Je mag hiermee beginnen vanaf 18 jaar.
Wanneer je vragen hebt of de opleiding iets voor jou is, dan mag je geheel vrijblijvend contact met mij opnemen via het contactformulier, dan bespreek ik samen met jou wat het beste bij jou past.
Er is geen vooropleiding nodig om deze opleiding te kunnen volgen.

Intuïtieve ontwikkeling en contact maken met het energieveld

In dit eerste jaar brengen we de chakra’s in kaart. De chakra’s zijn een prachtige kaart van bewustzijn welke inzicht geven in jouw persoonlijke proces. Met geleide meditaties, praktijkgerichte oefeningen en yoga leer jij hoe jouw eigen energiesysteem in elkaar zit. Juist door te  ervaren hoe dit veld in elkaar zit bij jezelf en te ervaren hoe healing voelt op de chakra’s, creëer je een stevige fundering voor het energetische werk. Ook gaan we werken in de schaduwen, leer je om contact te maken met het energieveld, werken we met edelstenen, klank en maken we een begin met het geven van Healing.  Het energieveld is een enorm veld wat ons omringt en doordringt. Het is een concept dat vaak wordt geassocieerd met spirituele praktijken en genezingstechnieken. Door ons bewust te worden van het energieveld en ons vermogen om het te beïnvloeden, kunnen we ons lichaam en geest in balans brengen en ons vermogen vergroten om te genezen. 

Healing op verschillende niveaus

Healing op verschillende niveaus is een belangrijk concept in de wereld van alternatieve geneeskunde en holistische gezondheid. Het verwijst naar het idee dat healing niet alleen gericht is op het genezen van fysieke aandoeningen, maar ook op het herstellen van emotionele, mentale en spirituele onevenwichtigheden.

Op fysiek niveau kan healing plaatsvinden door middel van conventionele medische behandelingen, zoals medicatie, chirurgie en fysiotherapie. Maar ook alternatieve behandelingen, zoals acupunctuur, chiropractie en massage kunnen helpen bij het verlichten van fysieke pijn en het bevorderen van genezing.

Op emotioneel niveau kan healing plaatsvinden door middel van psychotherapie, counseling en andere vormen van ondersteuning bij emotionele problemen en trauma’s. Door het begrijpen en verwerken van emotionele blokkades en traumatische ervaringen, kunnen mensen hun emotionele welzijn en veerkracht herstellen.

Op mentaal niveau kan healing plaatsvinden door middel van cognitieve gedragstherapie, meditatie en mindfulness-praktijken. Door het trainen van de geest en het aanpakken van negatieve denkpatronen en overtuigingen, kunnen mensen hun mentale welzijn en veerkracht versterken.

Op spiritueel niveau kan healing plaatsvinden door middel van meditatie, gebed en andere spirituele praktijken. Door het cultiveren van een dieper begrip van ons hogere zelf en ons verband met het universum, kunnen we onze spirituele welzijn en veerkracht versterken.

Healing op verschillende niveaus erkent de complexiteit en onderlinge verbondenheid van ons fysieke, emotionele, mentale en spirituele welzijn. Door deze niveaus van healing te benaderen als één geheel, kunnen we ons vermogen om te genezen en te groeien vergroten en ons leven op een dieper niveau ervaren.

Medische Basiskennis en Psychosociale basiskennis

Medische basiskennis en psychosociale basiskennis zijn twee belangrijke gebieden van kennis in de gezondheidszorg. Medische basiskennis verwijst naar het begrip van het menselijk lichaam en hoe het werkt, terwijl psychosociale basiskennis betrekking heeft op de manier waarop emotionele, sociale en mentale factoren van invloed kunnen zijn op de gezondheid.

Medische basiskennis omvat onderwerpen zoals anatomie, fysiologie, pathologie, farmacologie en microbiologie. Het begrijpen van deze onderwerpen is cruciaal voor een effectieve diagnose en behandeling van medische aandoeningen. Medische professionals moeten ook bekwaam zijn in het lezen en interpreteren van medische dossiers en het communiceren met andere zorgverleners.

Psychosociale basiskennis is gericht op het begrijpen van de relatie tussen geest en lichaam en hoe psychologische en sociale factoren van invloed kunnen zijn op de gezondheid. Dit omvat onderwerpen zoals psychologie, communicatie, sociale determinanten van gezondheid en geestelijke gezondheidszorg. Het begrijpen van deze onderwerpen is essentieel voor het bieden van holistische zorg die rekening houdt met het volledige welzijn van de patient.

Medische en psychosociale basiskennis zijn beide belangrijke pijlers in de gezondheidszorg en zijn van vitaal belang voor een effectieve en holistische benadering van patiëntenzorg. Ze vormen de basis van een breed scala aan medische en gezondheidsgerelateerde disciplines en zijn van onschatbare waarde voor zorgverleners van alle niveaus. Het begrijpen van deze kennisgebieden is dan ook van groot belang voor iedereen die werkzaam is in de gezondheidszorg en voor het leveren van hoogwaardige zorg aan patienten.

Reading, verschillende aspecten in het geven van Healing. Opzetten eigen praktijk

Reading en healing zijn twee nauw verwante aspecten van alternatieve geneeskunde die gericht zijn op het verbeteren van het welzijn van de patiënt. Een reading houdt in dat de beoefenaar informatie krijgt over de patiënt door middel van verschillende methoden, zoals het lezen van de aura, het interpreteren van kaarten of het werken met spirituele gidsen. Healing omvat verschillende methoden om de gezondheid en het welzijn van de patiënt te bevorderen, zoals acupunctuur, massage, aromatherapie, Reiki, en vele andere methoden.

Het geven van healing vereist niet alleen een diepgaande kennis van de technieken en methoden die worden gebruikt, maar ook een begrip van de persoonlijke behoeften van de patiënt. De beoefenaar moet in staat zijn om de unieke situatie van elke patiënt te begrijpen en te reageren op de specifieke behoeften van die persoon. Daarom is het belangrijk om een goede opleiding en training te hebben op het gebied van reading en healing, om deze vaardigheden op een professionele manier te kunnen gebruiken.

Wat zijn de kosten voor de opleiding?

Elk jaar bestaat uit 3 modules van 10 lessen
Na elke module volg je een supervisie om jouw persoonlijke proces te ondersteunen en je ontwikkeling in de opleiding bij te houden.

De kosten zijn per module € 575,-
De kosten voor een supervisie zijn € 82,50 voor deelnemers van de opleiding.

Praktische informatie

De opleiding intuïtieve ontwikkeling is een opleiding op MBO niveau en is geschikt voor een ieder die wil werken aan zijn eigen persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling.
 
Je mag hiermee beginnen vanaf 18 jaar.
 
Wanneer je vragen hebt of de opleiding iets voor jou is, dan mag je geheel vrijblijvend contact met mij opnemen via het contactformulier, dan bespreek ik samen met jou wat het beste bij jou past.
 
Er is geen vooropleiding nodig om deze opleiding te kunnen volgen.
 
Studietijd

Praktijklessen: 3 uren per week op locatie
Thuisstudie: ± 2 uren per week

Wat anderen zeggen

"Ik heb Tamara ervaren als een hele fijne, kundige, praktische en persoonsgerichte opleider. Naast dat Tamara een ijzersterke therapeut is, is ze ook heel goed in het opleiden. Ik heb een 10-weekse opleiding bij Tamara mogen volgen. Ik vond het fijn dat praktijk en theorie afwisseling kregen en dat Tamara mijn eigen persoonlijke processen meenaam in de opleiding. Tamara heeft veel kennis en ervaring, en brengt dit vol liefde over. Als docent is ze warm, liefdevol en puur! Ik kijk met een goed gevoel terug op mijn opleiding!
"De opleiding bij Tamara is erg mooi, verdiepend en leerzaam geweest. Tamara geeft een goede gegronde basis mee waardoor je op een fijne manier het energetische werk kan leren. Ook was er altijd ruimte voor (persoonlijke) vragen en geeft ze bij alles goede theoretische uitleg waardoor je ook begrijpt waarom je wat doet. Dankzij Tamara ben ik gegroeid in mijn gronding en vertrouwen en is mijn intuïtie en contact met mijn hogere zelf sterker naar voren gekomen. Tamara brengt veel humor en nuchterheid mee wat erg fijn is."
Vorige
Volgende

De opleiding start op vrijdag 6 september 2024.

Na het succesvol afronden van de volledige opleiding ontvang je een erkend diploma waarmee je je kunt aansluiten bij verschillende beroepsorganisaties. Dit diploma is een waardevol bewijs van je professionele kwalificaties en kan helpen bij het opbouwen van een succesvolle carriere. Het aansluiten bij beroepsorganisaties biedt ook vele voordelen, waaronder professionele ondersteuning, netwerkmogelijkheden en mogelijkheden voor bijscholing en professionele ontwikkeling. Het is dan ook zeer aan te raden om je aan te sluiten bij een beroepsorganisatie om zo je professionele ontwikkeling te bevorderen en vertrouwen te wekken bij je patienten.

Wil je meer informatie?
Je kunt een mail sturen naar info@liefdevolzijn.nl

Intuïtieve ontwikkeling en contact maken met het energieveld

In dit eerste jaar brengen we de chakra’s in kaart. De chakra’s zijn een prachtige kaart van bewustzijn welke inzicht geven in jouw persoonlijke proces. Met geleide meditaties, praktijkgerichte oefeningen en yoga leer jij hoe jouw eigen energiesysteem in elkaar zit. Juist door te  ervaren hoe dit veld in elkaar zit bij jezelf en te ervaren hoe healing voelt op de chakra’s, creëer je een stevige fundering voor het energetische werk. Ook gaan we werken in de schaduwen, leer je om contact te maken met het energieveld, werken we met edelstenen, klank en maken we een begin met het geven van Healing.  Het energieveld is een enorm veld wat ons omringt en doordringt. Het is een concept dat vaak wordt geassocieerd met spirituele praktijken en genezingstechnieken. Door ons bewust te worden van het energieveld en ons vermogen om het te beïnvloeden, kunnen we ons lichaam en geest in balans brengen en ons vermogen vergroten om te genezen. 

Hieronder de lessen van het eerste jaar.

Opleidingsdagen

Maand september 2024

Vrijdag 6 september 2024

Vrijdag 13 september 2024

Vrijdag 20 september 2024

Vrijdag 27 september 2024

Maand oktober 2024

Vrijdag 4 oktober 2024

Vrijdag 11 oktober 2024

Vrijdag 18 oktober 2024

Vrijdag 25 oktober 2024

Maand november 2024

Vrijdag 8 november 2024

Vrijdag 15 november 2024

Intuïtieve ontwikkeling en contact maken met het energieveld

In dit eerste jaar brengen we de chakra’s in kaart. De chakra’s zijn een prachtige kaart van bewustzijn welke inzicht geven in jouw persoonlijke proces. Met geleide meditaties, praktijkgerichte oefeningen en yoga leer jij hoe jouw eigen energiesysteem in elkaar zit. Juist door te  ervaren hoe dit veld in elkaar zit bij jezelf en te ervaren hoe healing voelt op de chakra’s, creëer je een stevige fundering voor het energetische werk. Ook gaan we werken in de schaduwen, leer je om contact te maken met het energieveld, werken we met edelstenen, klank en maken we een begin met het geven van Healing.  Het energieveld is een enorm veld wat ons omringt en doordringt. Het is een concept dat vaak wordt geassocieerd met spirituele praktijken en genezingstechnieken. Door ons bewust te worden van het energieveld en ons vermogen om het te beïnvloeden, kunnen we ons lichaam en geest in balans brengen en ons vermogen vergroten om te genezen. 

Hieronder de lessen van het eerste jaar.

Opleidingsdagen

Maand januari 2025

Vrijdag 10 januari 2025

Vrijdag 17 januari 2025

Vrijdag 24 januari 2025

Vrijdag 31 januari 2025

Maand februari 2025

Vrijdag 7 februari 2025

Vrijdag 14 februari 2025

Vrijdag 28 februari 2025

Maand maart 2025

Vrijdag 7 maart 2025

Vrijdag 14 maart 2025

Vrijdag 21 maart 2025

Intuïtieve ontwikkeling en contact maken met het energieveld

In dit eerste jaar brengen we de chakra’s in kaart. De chakra’s zijn een prachtige kaart van bewustzijn welke inzicht geven in jouw persoonlijke proces. Met geleide meditaties, praktijkgerichte oefeningen en yoga leer jij hoe jouw eigen energiesysteem in elkaar zit. Juist door te  ervaren hoe dit veld in elkaar zit bij jezelf en te ervaren hoe healing voelt op de chakra’s, creëer je een stevige fundering voor het energetische werk. Ook gaan we werken in de schaduwen, leer je om contact te maken met het energieveld, werken we met edelstenen, klank en maken we een begin met het geven van Healing.  Het energieveld is een enorm veld wat ons omringt en doordringt. Het is een concept dat vaak wordt geassocieerd met spirituele praktijken en genezingstechnieken. Door ons bewust te worden van het energieveld en ons vermogen om het te beïnvloeden, kunnen we ons lichaam en geest in balans brengen en ons vermogen vergroten om te genezen. 

Hieronder de lessen van het eerste jaar.

Opleidingsdagen

Maand mei 2025

Vrijdag 9 mei 2025

Vrijdag 16 mei 2025

Vrijdag 23 mei 2025

Vrijdag 30 mei 2025

Maand juni 2025

Vrijdag 6 juni 2025

Vrijdag 13 juni 2025

Vrijdag 20 juni 2025

Vrijdag 27 juni 2025

Maand juli 2025

Vrijdag 4 juli 2025

Vrijdag 11 juli 2025

Wat zijn de kosten voor de opleiding?

Elk jaar bestaat uit 3 modules van 10 lessen
Na elke module volg je een supervisie om jouw persoonlijke proces te ondersteunen en je ontwikkeling in de opleiding bij te houden.

De kosten zijn per module € 575,-
De kosten voor een supervisie zijn € 82,50 voor deelnemers van de opleiding.

Praktische informatie

De opleiding intuïtieve ontwikkeling is geschikt voor een ieder die wil werken aan zijn eigen persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling. Je mag hiermee beginnen vanaf 18 jaar.
Wanneer je vragen hebt of de opleiding iets voor jou is, dan mag je geheel vrijblijvend contact met mij opnemen via het contactformulier, dan bespreek ik samen met jou wat het beste bij jou past.
Er is geen vooropleiding nodig om deze opleiding te kunnen volgen.
 

Studietijd:

Praktijklessen: 3 uren per week op locatie
Thuisstudie: ± 2 uren per week

 

Contact

Holistisch Energetisch Therapeut en ervaren levencoach |
Beroepsopleiding Holistisch Energetisch Therapeut

Jij mag er met al je gevoelens helemaal zijn.

Zonder oordeel, met respect en integriteit wordt jij gezien en (aan)geraakt vanuit zuivere universele liefde.

Jij mag Liefdevol “Zijn”

Contact

Holistisch Energetisch Therapeut en ervaren levencoach |
Beroepsopleiding Holistisch Energetisch Therapeut

Jij mag er met al je gevoelens helemaal zijn.

Zonder oordeel, met respect en integriteit wordt jij gezien en (aan)geraakt vanuit zuivere universele liefde.

Jij mag Liefdevol “Zijn”

Contact

Holistisch Energetisch Therapeut en ervaren levencoach |
Beroepsopleiding Holistisch Energetisch Therapeut

Jij mag er met al je gevoelens helemaal zijn.

Zonder oordeel, met respect en integriteit wordt jij gezien en (aan)geraakt vanuit zuivere universele liefde.

Jij mag Liefdevol “Zijn”

Contact

Holistisch Energetisch Therapeut en ervaren levencoach |
Beroepsopleiding Holistisch Energetisch Therapeut

Jij mag er met al je gevoelens helemaal zijn.

Zonder oordeel, met respect en integriteit wordt jij gezien en (aan)geraakt vanuit zuivere universele liefde.

Jij mag Liefdevol “Zijn”

Contact

Holistisch Energetisch Therapeut en ervaren levencoach |
Beroepsopleiding Holistisch Energetisch Therapeut

Jij mag er met al je gevoelens helemaal zijn.

Zonder oordeel, met respect en integriteit wordt jij gezien en (aan)geraakt vanuit zuivere universele liefde.

Jij mag Liefdevol “Zijn”